Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 1159697" data-attributes="member: 13654"><p>Ja tez pieklam je pierwszy raz. Po dodaniu sody do miodu nic sie nie pienilo. Moze odrobinke jak rozuscilam sode w tym podgrzanym miodzie. I mi sie zwijac tak ladnie nie chcialo, przyklejalo sie do papieru :/ Moze dlatego ze wyszedl lekki zakalec? Czy jak ciasto dopieczone (u mnie po 15min w 170stopniach jeszcze bylo luzne) to wtedy latwiej sie je odrywa od papieru i roluje?</p><p>I pachniec pachnialo ladnie ale jakos miodowo slabo smakowalo. Czy w waszych ciastach wyraznie czuc miod?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 1159697, member: 13654"] Ja tez pieklam je pierwszy raz. Po dodaniu sody do miodu nic sie nie pienilo. Moze odrobinke jak rozuscilam sode w tym podgrzanym miodzie. I mi sie zwijac tak ladnie nie chcialo, przyklejalo sie do papieru :/ Moze dlatego ze wyszedl lekki zakalec? Czy jak ciasto dopieczone (u mnie po 15min w 170stopniach jeszcze bylo luzne) to wtedy latwiej sie je odrywa od papieru i roluje? I pachniec pachnialo ladnie ale jakos miodowo slabo smakowalo. Czy w waszych ciastach wyraznie czuc miod? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom