Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaH" data-source="post: 284660" data-attributes="member: 967"><p>juz wyciaglam...no i z moja niecierpliwoscia musialam juz szkosztowac-bardzo smaczne, tylko z samego krajuszka-czyli poczatku w srodku mam otworek.Czy to znaczy ze slabo zwinelam???czy on pozniej sie skleji????no a jak nie to bedzie rolada z dziurka </p><p>acha, i smarowalam pedzlem umaczanym w smietanie poszlo mi ok mysle 80g-100g, to wystarczy????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaH, post: 284660, member: 967"] juz wyciaglam...no i z moja niecierpliwoscia musialam juz szkosztowac-bardzo smaczne, tylko z samego krajuszka-czyli poczatku w srodku mam otworek.Czy to znaczy ze slabo zwinelam???czy on pozniej sie skleji????no a jak nie to bedzie rolada z dziurka acha, i smarowalam pedzlem umaczanym w smietanie poszlo mi ok mysle 80g-100g, to wystarczy???? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom