Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 666238" data-attributes="member: 4258"><p>I znów ciepnięte. Pokusiłam się o modyfikacje. Mąkę wymieszałam z 1,5 łyżki kakao. Jak wylewałam na blachę to ogarnęło mnie przerażenie. A jak rozpoznam teraz że się zarumieniło? Ale nic to. Wyjęłam &quot;na wyczucie&quot; Do smarowania użyłam śmietany 18% wymieszanej z 3/4 szklanki mielonych orzechów laskowych. Teraz sobie stygnie. Sama jestem ciekawa nowego smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 666238, member: 4258"] I znów ciepnięte. Pokusiłam się o modyfikacje. Mąkę wymieszałam z 1,5 łyżki kakao. Jak wylewałam na blachę to ogarnęło mnie przerażenie. A jak rozpoznam teraz że się zarumieniło? Ale nic to. Wyjęłam "na wyczucie" Do smarowania użyłam śmietany 18% wymieszanej z 3/4 szklanki mielonych orzechów laskowych. Teraz sobie stygnie. Sama jestem ciekawa nowego smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom