Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 666606" data-attributes="member: 73"><p>ja nie Cinka ale nudzicie Dziewczynki jakby tu ktos kogos kiedys w konia zrobił albo zrobić chcial ...</p><p>obowiązkowo trzeba wyłożyć papierem do pieczenia bo inaczej nie odkleisz, niczym pergaminu nie smaruje</p><p>zwijasz natychmiast po wyjeciu z piekarnika-smarujesz śmietaną i zwijasz pieronem jak sie schłodzi to pęka </p><p>z blachy piekarnikowej standardowej nie wychodzi owszem puszy sie i rośnie ale sie nie wylewa </p><p>śmietana zwykła z kubka na ciasto nie ubita, nie słodka obojętnie ile %</p><p>czas pieczenia -tyle co w przepisie /aż bedzie złote, nie trzeba tego dziabac patykiem ani nic</p><p>na smietane wrzucam czasem tłuczone orzechy</p><p>czasem polewam ciasto czekolada po zwinieciu w rolade</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 666606, member: 73"] ja nie Cinka ale nudzicie Dziewczynki jakby tu ktos kogos kiedys w konia zrobił albo zrobić chcial ... obowiązkowo trzeba wyłożyć papierem do pieczenia bo inaczej nie odkleisz, niczym pergaminu nie smaruje zwijasz natychmiast po wyjeciu z piekarnika-smarujesz śmietaną i zwijasz pieronem jak sie schłodzi to pęka z blachy piekarnikowej standardowej nie wychodzi owszem puszy sie i rośnie ale sie nie wylewa śmietana zwykła z kubka na ciasto nie ubita, nie słodka obojętnie ile % czas pieczenia -tyle co w przepisie /aż bedzie złote, nie trzeba tego dziabac patykiem ani nic na smietane wrzucam czasem tłuczone orzechy czasem polewam ciasto czekolada po zwinieciu w rolade [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom