Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 693929" data-attributes="member: 1716"><p>Ja gdzieś nawet podawałam dokładne wymiary blachy wys x szer x długość. Ciasto faktycznie rośnie ciut bardziej niż tradycyjna rolada biszkoptowa - ale nie na tyle by nie dało się jej zwijać. No chyba że ktoś piecze w naprawdę innej wielkościowo blasze to mu wyjdzie co innego i sam sobie winien że nie doczytał. Co tez nie jest problemem bo można nie zwijać tylko pokroić na 3 części i złozyć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 693929, member: 1716"] Ja gdzieś nawet podawałam dokładne wymiary blachy wys x szer x długość. Ciasto faktycznie rośnie ciut bardziej niż tradycyjna rolada biszkoptowa - ale nie na tyle by nie dało się jej zwijać. No chyba że ktoś piecze w naprawdę innej wielkościowo blasze to mu wyjdzie co innego i sam sobie winien że nie doczytał. Co tez nie jest problemem bo można nie zwijać tylko pokroić na 3 części i złozyć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom