Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 729921" data-attributes="member: 5092"><p>Po roku przymierzania sie do tego ciasta upiekłam je i wiem na pewno, że jeśli szczęśliwie dożyję świąt Bożego Narodzenia to to będzie moje piernikowe na te święta. Szybko się robi, ładnie się piecze i wychodzi bardzo ładne. Mój błąd - dałam za dużo śmietany i mi się nieco rozłaziło, ale na drugi raz wiem jak mam zrobić. Lidka, Twoje ciasto uratowało mi d..ę , gdy musiałam szybko upiec coś czego nie znają moi &quot;niespodziewani &quot; goście- zapowiedzieli się z takim wyprzedzeniem (w niedzielę wieczorem, ze będą w poniedzialek jak tylko wrócę z pracy) a już zbyt późno było na jakiekolwiek zakupy. W domu miałam mało co, ale w sam raz na to ciasto. Teraz nie wiem dlaczego uważałam że to takie trudne ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 729921, member: 5092"] Po roku przymierzania sie do tego ciasta upiekłam je i wiem na pewno, że jeśli szczęśliwie dożyję świąt Bożego Narodzenia to to będzie moje piernikowe na te święta. Szybko się robi, ładnie się piecze i wychodzi bardzo ładne. Mój błąd - dałam za dużo śmietany i mi się nieco rozłaziło, ale na drugi raz wiem jak mam zrobić. Lidka, Twoje ciasto uratowało mi d..ę , gdy musiałam szybko upiec coś czego nie znają moi "niespodziewani " goście- zapowiedzieli się z takim wyprzedzeniem (w niedzielę wieczorem, ze będą w poniedzialek jak tylko wrócę z pracy) a już zbyt późno było na jakiekolwiek zakupy. W domu miałam mało co, ale w sam raz na to ciasto. Teraz nie wiem dlaczego uważałam że to takie trudne ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Bottom