Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 731709" data-attributes="member: 1443"><p>Mam nadzieję Lidko, że nie sprawię Ci przykrości, ale mi to ciasto niestety nie smakowało, ani świeżo po upieczeniu, ani w kolejne dni. Ja lubię smak miodowych ciast, ale tego na pewno nie powtórzę. Było mdłe, brakuje mi tu jakiegoś kwaskowatego kremu dla kontrastu, ilość śmietany użyta do smarowania niestety nie wystarczyła, żeby urozmaicić smak. Ciasto zjedliśmy, bo szkoda było mi wyrzucić, aczkolwiek więcej nie zagości na moim stole.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 731709, member: 1443"] Mam nadzieję Lidko, że nie sprawię Ci przykrości, ale mi to ciasto niestety nie smakowało, ani świeżo po upieczeniu, ani w kolejne dni. Ja lubię smak miodowych ciast, ale tego na pewno nie powtórzę. Było mdłe, brakuje mi tu jakiegoś kwaskowatego kremu dla kontrastu, ilość śmietany użyta do smarowania niestety nie wystarczyła, żeby urozmaicić smak. Ciasto zjedliśmy, bo szkoda było mi wyrzucić, aczkolwiek więcej nie zagości na moim stole. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto ciepnięte/ ciepane
Top
Bottom