Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto czekoladowe z cukinią - pyszne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1352804" data-attributes="member: 1024"><p>Ajaj, już w wątku odpowiedziałam na to pytanie. Niestety, nie wiem, czy ta masa będzie pasować; kwestia indywidualnych upodobań.</p><p>Mnie by pasowala....</p><p>Nie radziłabym Ci jednak cukinii trzeć na drobnej tarce. Starta na grubej sprawia, że ciasto jest wilgotne, ale nie mokre/zakalcowate.</p><p>W przekroju jej praktycznie nie widać, więc dzieci nie będą miały powodu do grymaszenia.</p><p>Zwracam tylko uwagę, że to dość wytrawne ciasto, raczej nie dla maluchów.</p><p>Ja używam młodych, małych cukinii, więc trę ze skórką. </p><p></p><p>Z cukiniowych, polecam jeszcze to:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16254&hl=cukinią" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...&hl=cukinią</a></p><p>Tu też jest kilka cukiniowych przepisów:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4310&hl=cukinią" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4310&hl=cukinią</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1352804, member: 1024"] Ajaj, już w wątku odpowiedziałam na to pytanie. Niestety, nie wiem, czy ta masa będzie pasować; kwestia indywidualnych upodobań. Mnie by pasowala.... Nie radziłabym Ci jednak cukinii trzeć na drobnej tarce. Starta na grubej sprawia, że ciasto jest wilgotne, ale nie mokre/zakalcowate. W przekroju jej praktycznie nie widać, więc dzieci nie będą miały powodu do grymaszenia. Zwracam tylko uwagę, że to dość wytrawne ciasto, raczej nie dla maluchów. Ja używam młodych, małych cukinii, więc trę ze skórką. Z cukiniowych, polecam jeszcze to: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16254&hl=cukinią"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...&hl=cukinią[/URL] Tu też jest kilka cukiniowych przepisów: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4310&hl=cukinią"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4310&hl=cukinią[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto czekoladowe z cukinią - pyszne
Top
Bottom