Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Ciasto dla alergików - bez mleka i jaj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dorka" data-source="post: 13127" data-attributes="member: 60"><p>szklanka cukru</p><p>szklanka wody</p><p>pół margaryny bezmlecznej</p><p>2 szklanki mąki</p><p>1 łyżeczka sody</p><p>1/2 łyżeczki proszku do pieczenia</p><p>cztery łyżki powideł śliwkowych lub innego dozwolonego dżemu</p><p></p><p>Wodę zagotować z cukrem, odstawić z ognia, rozpuścić w tym margarynę. Przestudzić trochę. Dodać mąkę wymieszaną z sodą i proszkiem do pieczenia, wszystko razem zmiksować, dodać powidła lub dżem. </p><p>Włożyć do formy z duszką i piec ok. 45 min.</p><p></p><p></p><p>Przepis pochodzi z forum edziecko.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dorka, post: 13127, member: 60"] szklanka cukru szklanka wody pół margaryny bezmlecznej 2 szklanki mąki 1 łyżeczka sody 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia cztery łyżki powideł śliwkowych lub innego dozwolonego dżemu Wodę zagotować z cukrem, odstawić z ognia, rozpuścić w tym margarynę. Przestudzić trochę. Dodać mąkę wymieszaną z sodą i proszkiem do pieczenia, wszystko razem zmiksować, dodać powidła lub dżem. Włożyć do formy z duszką i piec ok. 45 min. Przepis pochodzi z forum edziecko. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Ciasto dla alergików - bez mleka i jaj
Top
Bottom