Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto drożdżowe dla zapracowanych lub leniwych
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1135375" data-attributes="member: 1716"><p>Możliwe. Z tym że ja teraz też nie piekłam cienkiego placka tylko z 1,5 porcji - wyrosło ponad wysoką blaszkę, pojedyńcza porcja w tej blaszce byłaby gotowa po 30 minutach na 100%, widziałam że wiele osób piecze w podobnych blachach jak ja, więc piszę o swoich spostrzeżeniach bo może komuś przyda się ta informacja i ja sama będę na przyszłość pamiętać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1135375, member: 1716"] Możliwe. Z tym że ja teraz też nie piekłam cienkiego placka tylko z 1,5 porcji - wyrosło ponad wysoką blaszkę, pojedyńcza porcja w tej blaszce byłaby gotowa po 30 minutach na 100%, widziałam że wiele osób piecze w podobnych blachach jak ja, więc piszę o swoich spostrzeżeniach bo może komuś przyda się ta informacja i ja sama będę na przyszłość pamiętać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto drożdżowe dla zapracowanych lub leniwych
Top
Bottom