Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto i Budyń
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 704356" data-attributes="member: 2980"><p>Zdjec ciasta nie mam, ciasto nie wyglada efektownie. Karmelu raczej nie da sie zastapic, nigdy nie probowalam. Ciasto po upieczeniu sie odwraca i jak nie bedzie karmelu to sie budyn przyklei do scianek. I po prostu rozwali przy wyciaganiu. </p><p>Moze jakis gesty slodki syrop by sie nadal? Tak sobie tylko gdybam, bo nie wyprobowalam patentu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 704356, member: 2980"] Zdjec ciasta nie mam, ciasto nie wyglada efektownie. Karmelu raczej nie da sie zastapic, nigdy nie probowalam. Ciasto po upieczeniu sie odwraca i jak nie bedzie karmelu to sie budyn przyklei do scianek. I po prostu rozwali przy wyciaganiu. Moze jakis gesty slodki syrop by sie nadal? Tak sobie tylko gdybam, bo nie wyprobowalam patentu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto i Budyń
Top
Bottom