Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto i Budyń
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Simona" data-source="post: 704400" data-attributes="member: 137"><p>Ewelinka, do pol szklanki cukru dodaj troche wody (najmniej ile mozesz zeby caly cukier byl w miare nasaczony) i podgrzewaj tyle czasu az woda wyparuje a z cukru zrobi sie najpierw gesty syrop, beda sie robic babelki, potem zmieni kolor i zacznie pachniec karamelem. Jak kolor zrobi sie jasnobrazowy juz nie zwlekac, od razu polewac forme. I tyle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Simona, post: 704400, member: 137"] Ewelinka, do pol szklanki cukru dodaj troche wody (najmniej ile mozesz zeby caly cukier byl w miare nasaczony) i podgrzewaj tyle czasu az woda wyparuje a z cukru zrobi sie najpierw gesty syrop, beda sie robic babelki, potem zmieni kolor i zacznie pachniec karamelem. Jak kolor zrobi sie jasnobrazowy juz nie zwlekac, od razu polewac forme. I tyle. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto i Budyń
Top
Bottom