Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto jaglane z truskawkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ania D." data-source="post: 543096" data-attributes="member: 1080"><p>Kermidt, postaram się zamieszczać na cincinie moje przepisy z wegedzieciaka. Możesz napisać co Cię szczególnie interesuje, to poszukam.</p><p>Tak, jak Margot wspomniała, piszę książkę. Moja kuchnia składa się z razowych mąk (nie tylko pszenna i zytnia, ale też jaglana, ryżowa, jęczmienna, gryczana i inne), dużej ilości warzyw, do potraw dodaję też pestki dyni, sezam, orzechy, słonecznik. Różni się tym od innych, że nie używam cukru (poza ciastem drożdżowym dla gości), wszystko słodzę morelami, rodzynkami, daktylami, miodem lub słodem. Staram się, by wszystkie potrawy były pełnowartościowe. Gotowanie dla bliskich sprawia mi radość. Staram się, by moje posiłki nie zawierały przetworzonych rzeczy, a były smaczne i zachęcająco wyglądały. Jest to moją pasją.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ania D., post: 543096, member: 1080"] Kermidt, postaram się zamieszczać na cincinie moje przepisy z wegedzieciaka. Możesz napisać co Cię szczególnie interesuje, to poszukam. Tak, jak Margot wspomniała, piszę książkę. Moja kuchnia składa się z razowych mąk (nie tylko pszenna i zytnia, ale też jaglana, ryżowa, jęczmienna, gryczana i inne), dużej ilości warzyw, do potraw dodaję też pestki dyni, sezam, orzechy, słonecznik. Różni się tym od innych, że nie używam cukru (poza ciastem drożdżowym dla gości), wszystko słodzę morelami, rodzynkami, daktylami, miodem lub słodem. Staram się, by wszystkie potrawy były pełnowartościowe. Gotowanie dla bliskich sprawia mi radość. Staram się, by moje posiłki nie zawierały przetworzonych rzeczy, a były smaczne i zachęcająco wyglądały. Jest to moją pasją. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto jaglane z truskawkami
Top
Bottom