Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto jogurtowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 557037" data-attributes="member: 52"><p>Ilosc proszku tez nie ma takiego znaczenia: zwykle i tak jest zawyzana. Na zawyzanych ilosciach proszku do pieczenia, drozdzy i proszkow do prania korzystaja tylko ich producenci. </p><p>Male kubki we Wloszech maja 150 g / np. muller / albo 125 ml. Moim zdaniem mozna uzyc i jednych, i drugich. Osoba, ktora wstawila ten przepis, napisala, ze nigdy na ten szczegol nie zwraca uwagi. na pewno nie sa to kubki 500 ml. </p><p>Ciasto jeszcze dzisiaj jest wilgotne / przechowane w torence foliowej i w lodowce /.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 557037, member: 52"] Ilosc proszku tez nie ma takiego znaczenia: zwykle i tak jest zawyzana. Na zawyzanych ilosciach proszku do pieczenia, drozdzy i proszkow do prania korzystaja tylko ich producenci. Male kubki we Wloszech maja 150 g / np. muller / albo 125 ml. Moim zdaniem mozna uzyc i jednych, i drugich. Osoba, ktora wstawila ten przepis, napisala, ze nigdy na ten szczegol nie zwraca uwagi. na pewno nie sa to kubki 500 ml. Ciasto jeszcze dzisiaj jest wilgotne / przechowane w torence foliowej i w lodowce /. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto jogurtowe
Top
Bottom