Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Ciasto migdalowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 464667" data-attributes="member: 52"><p>CIASTO MIGDALOWE</p><p><a href="http://cybergatto.blogspot.com/2007/03/spazio-ultima-frontierale-ricette-del.html" target="_blank">http://cybergatto.blogspot.com/2007/03/spa...icette-del.html</a> </p><p>230 g cukru pudru</p><p>100 g migdalow</p><p>170 g miekkiego masla</p><p>80 g maki</p><p>80 gr maki ziemniaczanej</p><p>4 jajka</p><p>1 torebka proszku do pieczenia / wloskie proszki do pieczenia odpowiadaja 500 g maki /</p><p>1 aromat migdalowy</p><p></p><p>- jesli uzyje sie cukru, nalezy zrobic cukier puder / tak to rozumiem /: 20 sekund, szybkosc nr 9</p><p>- dodac migdaly: 15 sekund, szybkosc Turbo</p><p>- dodac jajka / przy wlaczonych mieszadlach: nie wiem, czy tak je nazywacie /: 1 minuta, szybkosc nr 6</p><p>- dodac maslo: 1 minuta, szybkosc nr 7</p><p>- dodac make, make ziemniaczana i szczypte soli: 10 sekund, szybkosc nr 5</p><p>- dodac proszek do pieczenia i aromat: 10 sekund, szybkosc nr 5</p><p>- natluscic i obsypac maka forme</p><p>- piec wstawiajac do zimnego piekarnika: 35 minut, temperatura 180°C</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 464667, member: 52"] CIASTO MIGDALOWE [URL="http://cybergatto.blogspot.com/2007/03/spazio-ultima-frontierale-ricette-del.html"]http://cybergatto.blogspot.com/2007/03/spa...icette-del.html[/URL] 230 g cukru pudru 100 g migdalow 170 g miekkiego masla 80 g maki 80 gr maki ziemniaczanej 4 jajka 1 torebka proszku do pieczenia / wloskie proszki do pieczenia odpowiadaja 500 g maki / 1 aromat migdalowy - jesli uzyje sie cukru, nalezy zrobic cukier puder / tak to rozumiem /: 20 sekund, szybkosc nr 9 - dodac migdaly: 15 sekund, szybkosc Turbo - dodac jajka / przy wlaczonych mieszadlach: nie wiem, czy tak je nazywacie /: 1 minuta, szybkosc nr 6 - dodac maslo: 1 minuta, szybkosc nr 7 - dodac make, make ziemniaczana i szczypte soli: 10 sekund, szybkosc nr 5 - dodac proszek do pieczenia i aromat: 10 sekund, szybkosc nr 5 - natluscic i obsypac maka forme - piec wstawiajac do zimnego piekarnika: 35 minut, temperatura 180°C [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Ciasto migdalowe
Top
Bottom