Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizzę REWELACJA!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sskoczek" data-source="post: 1352269" data-attributes="member: 39203"><p>jak widzę w przepisie słowo rozwałkować to nie czytam już dalej. Czy widziałaś kiedykowliek, już nie pytam włoskiego, kucharza pizzerii, który rozwałkowuje ciasto? Dobre ciasto to takie, które rozciąga się i nie przerywa się pod swoim ciężarem. W ten sposób formujesz kształt i grubość. Pizzę w piekarniku wkłada się nie więcej niz 7-12 minut, a gdzie 40? :O </p><p></p><p>ponadto za mało cukru</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sskoczek, post: 1352269, member: 39203"] jak widzę w przepisie słowo rozwałkować to nie czytam już dalej. Czy widziałaś kiedykowliek, już nie pytam włoskiego, kucharza pizzerii, który rozwałkowuje ciasto? Dobre ciasto to takie, które rozciąga się i nie przerywa się pod swoim ciężarem. W ten sposób formujesz kształt i grubość. Pizzę w piekarniku wkłada się nie więcej niz 7-12 minut, a gdzie 40? :O ponadto za mało cukru [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizzę REWELACJA!
Top
Bottom