Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Ciasto na uszka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1064930" data-attributes="member: 151"><p>Albo mąka o dużej zawartości białka była, albo za mało wody. To ciasto juz po zrobieniu powinno byc bardzo miękkie ale nie lepiące się i plastyczne trochę jak miękka plastelina.</p><p></p><p>Robiłam dziś ruskie pierogi z tego ciasta i muszę powiedzieć, że chyba na zawsze porzucę maślankowe, to jest mega delikatne w smaku, nawet grubiej wałkowane będzie po ugotowaniu naprawdę miękkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1064930, member: 151"] Albo mąka o dużej zawartości białka była, albo za mało wody. To ciasto juz po zrobieniu powinno byc bardzo miękkie ale nie lepiące się i plastyczne trochę jak miękka plastelina. Robiłam dziś ruskie pierogi z tego ciasta i muszę powiedzieć, że chyba na zawsze porzucę maślankowe, to jest mega delikatne w smaku, nawet grubiej wałkowane będzie po ugotowaniu naprawdę miękkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Ciasto na uszka*
Top
Bottom