Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto orzechowe z Perigordu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="janie" data-source="post: 1730548" data-attributes="member: 131"><p>Od chwili kiedy pojawił się ten przepis robi u nas za mazurek. Bardzo nam smakuje. Niestety moja polewa nie jest taka jak u Hazo i Joanny,, prawie jej nie widać. Tutaj jest piękna, "mięsista" aż miło zatopić w niej zęby. U mnie wychodzi zwykły lukier, wtapia się w ciasto, co robię nie tak?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="janie, post: 1730548, member: 131"] Od chwili kiedy pojawił się ten przepis robi u nas za mazurek. Bardzo nam smakuje. Niestety moja polewa nie jest taka jak u Hazo i Joanny,, prawie jej nie widać. Tutaj jest piękna, "mięsista" aż miło zatopić w niej zęby. U mnie wychodzi zwykły lukier, wtapia się w ciasto, co robię nie tak? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto orzechowe z Perigordu
Top
Bottom