Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto półkruche, spód do tarty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 868676" data-attributes="member: 2721"><p>Myślę, że za długo podpiekałaś sam spód.</p><p>Jeśli spód ma być użyty do masy, której się potem już nie podpieka, piecze się go na złoto.</p><p>Jeśli masę mamy zamiar jeszcze podpiekać, pozostawiamy spód blady, bo potem to się faktycznie można za bardzo podpalić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 868676, member: 2721"] Myślę, że za długo podpiekałaś sam spód. Jeśli spód ma być użyty do masy, której się potem już nie podpieka, piecze się go na złoto. Jeśli masę mamy zamiar jeszcze podpiekać, pozostawiamy spód blady, bo potem to się faktycznie można za bardzo podpalić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto półkruche, spód do tarty
Top
Bottom