Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto "Żonkil"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mcdulka" data-source="post: 850794" data-attributes="member: 6067"><p>Dziewczyny, do jakiego momentu ubijacie żółtka z cukrem? do białości, aż są juz puszyste? bo znowu mi mala roznica w kolorach wyszla, a uzylam wiejskich jaj (chociaz ich zoltka byly bardziej cytrynowe niz wsciekle pomaranczowe, a takich wlasnie sie spodziewalam).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mcdulka, post: 850794, member: 6067"] Dziewczyny, do jakiego momentu ubijacie żółtka z cukrem? do białości, aż są juz puszyste? bo znowu mi mala roznica w kolorach wyszla, a uzylam wiejskich jaj (chociaz ich zoltka byly bardziej cytrynowe niz wsciekle pomaranczowe, a takich wlasnie sie spodziewalam). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto "Żonkil"
Top
Bottom