Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto śliwkowe po tyrolsku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 501859" data-attributes="member: 2980"><p>Dziekuje za pozdrowienia Romy, a swoja droga uwielbiam takie ciasta ze sliwkami. Kiedys robilam czesto z wegierkami, ale tutaj sa jedynie takie miekkie okragle i strasznie soczyste sliwki, nie wiem dokladnie jaki to gatunek. </p><p>Akulko - podpiekanie ciasta ma za zadanie to, by sliwki nie opadly i za duzo soku nie wsiaknelo w ciasto, tak by wyszlo tak jak na zdjeciu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 501859, member: 2980"] Dziekuje za pozdrowienia Romy, a swoja droga uwielbiam takie ciasta ze sliwkami. Kiedys robilam czesto z wegierkami, ale tutaj sa jedynie takie miekkie okragle i strasznie soczyste sliwki, nie wiem dokladnie jaki to gatunek. Akulko - podpiekanie ciasta ma za zadanie to, by sliwki nie opadly i za duzo soku nie wsiaknelo w ciasto, tak by wyszlo tak jak na zdjeciu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto śliwkowe po tyrolsku
Top
Bottom