Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 654345" data-attributes="member: 1443"><p>Olcieek a po co Ty trzymasz masło i budyń na wierzchu przez pół dnia? W przepisie jest podane, że masło dodaje się do budyniu, gotuje się wszystko razem, nic nie trzeba później ucierać, ja wylewałam gorący budyń bezpośrednio na herbatniki, nic nie popłynęło, masa ładnie stężała, z tą różnicą, że ja robiłam pół porcji, bo moim zdaniem za dużo tego budyniu na tą ilość krakersów i herbatników.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 654345, member: 1443"] Olcieek a po co Ty trzymasz masło i budyń na wierzchu przez pół dnia? W przepisie jest podane, że masło dodaje się do budyniu, gotuje się wszystko razem, nic nie trzeba później ucierać, ja wylewałam gorący budyń bezpośrednio na herbatniki, nic nie popłynęło, masa ładnie stężała, z tą różnicą, że ja robiłam pół porcji, bo moim zdaniem za dużo tego budyniu na tą ilość krakersów i herbatników. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
Top
Bottom