Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="polonistka" data-source="post: 959260" data-attributes="member: 8427"><p>Będę robić na sobotnią imprezę. Pytanie tylko o masę - skomplikowanie to wygląda... Może ułatwić sobie życie i spróbować zwykły budyń z masłem? Czy warto jednak zaryzykować i zrobić tak jak tu?</p><p>Ile czasu ciasto może/powinno leżeć? Pisałyście, że dobrze jest zrobic dzień przed zjedzeniem, ale: impreza jest w sobotę wieczorem. Z racji nawału zajęć mogę przygotować albo w piątek rano, albo w sobotę po południu... Lepiej, żeby postało krócej czy dłużej niż powinno?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="polonistka, post: 959260, member: 8427"] Będę robić na sobotnią imprezę. Pytanie tylko o masę - skomplikowanie to wygląda... Może ułatwić sobie życie i spróbować zwykły budyń z masłem? Czy warto jednak zaryzykować i zrobić tak jak tu? Ile czasu ciasto może/powinno leżeć? Pisałyście, że dobrze jest zrobic dzień przed zjedzeniem, ale: impreza jest w sobotę wieczorem. Z racji nawału zajęć mogę przygotować albo w piątek rano, albo w sobotę po południu... Lepiej, żeby postało krócej czy dłużej niż powinno? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
Top
Bottom