Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Moniak" data-source="post: 959264" data-attributes="member: 69"><p>Zamiast gotowania tej masy możesz użyć kremu do karpatki albo ugotować budyń i wymieszać z masłem.</p><p>Natomiast jak z przygotowaniem, to nie wiem. Jak trochę postoi to krakersy zmiękną, jak za długo to może za miękkie będą? Kiedyś robiłam, ale nie pamiętam, jak to było...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Moniak, post: 959264, member: 69"] Zamiast gotowania tej masy możesz użyć kremu do karpatki albo ugotować budyń i wymieszać z masłem. Natomiast jak z przygotowaniem, to nie wiem. Jak trochę postoi to krakersy zmiękną, jak za długo to może za miękkie będą? Kiedyś robiłam, ale nie pamiętam, jak to było... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto toffi -bez pieczenia
Top
Bottom