Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z jagodami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bilis1" data-source="post: 735925" data-attributes="member: 6355"><p>Cos nie mogę zlapac się w tych cupsach - amerykanski cups - 240 ml, to mąki mniej więcej 140 g, nasz ( nie wiem, jaki wasz) cups - 250 ml, to mąki mniej więcej 160 g. Jakos te 220 g mąki mnie trochę buntują, chociaz može to nie jest tak wažne. Pewnie treba po prostu odwažyc - z tymi cupsami to zawsze maruda. Pozdrawiam. Nika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bilis1, post: 735925, member: 6355"] Cos nie mogę zlapac się w tych cupsach - amerykanski cups - 240 ml, to mąki mniej więcej 140 g, nasz ( nie wiem, jaki wasz) cups - 250 ml, to mąki mniej więcej 160 g. Jakos te 220 g mąki mnie trochę buntują, chociaz može to nie jest tak wažne. Pewnie treba po prostu odwažyc - z tymi cupsami to zawsze maruda. Pozdrawiam. Nika. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z jagodami
Top
Bottom