Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z orzechami pekan wg Konemanna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1005978" data-attributes="member: 13254"><p>Dzisiaj upiekłam, ciasto jest przepyszne. Dopuściłam się drobnych modyfikacji. Spód zrobiłam wg przepisu A. Rubinstein i podpiekłam go przed wylaniem nań masy, zamiast ciemnobrązowego cukru dałam jasnobrązowy (ciemnobrązowy, drań jeden, skamieniał), a syrop kukurydziany zastąpiłam złotym syropem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1005978, member: 13254"] Dzisiaj upiekłam, ciasto jest przepyszne. Dopuściłam się drobnych modyfikacji. Spód zrobiłam wg przepisu A. Rubinstein i podpiekłam go przed wylaniem nań masy, zamiast ciemnobrązowego cukru dałam jasnobrązowy (ciemnobrązowy, drań jeden, skamieniał), a syrop kukurydziany zastąpiłam złotym syropem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z orzechami pekan wg Konemanna
Top
Bottom