Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z rabarbarem i truskawkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 303261" data-attributes="member: 626"><p>Ja podpiekłam trochę dłuzej samo ciasto, ale nie zrumieniło się. Macane paluchem było nadal miękkie, ale moze to specyfika ciasta okruszkowego. Nie bój się, w końcu to ciasto piecze sie jeszcze razem z kremem i potem jeszcze z bezą. Aha, moja beza piekła się około 30 minut (wcześniej ładnie uczesałam ją widelcem), była zrumieniona i sztywna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 303261, member: 626"] Ja podpiekłam trochę dłuzej samo ciasto, ale nie zrumieniło się. Macane paluchem było nadal miękkie, ale moze to specyfika ciasta okruszkowego. Nie bój się, w końcu to ciasto piecze sie jeszcze razem z kremem i potem jeszcze z bezą. Aha, moja beza piekła się około 30 minut (wcześniej ładnie uczesałam ją widelcem), była zrumieniona i sztywna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z rabarbarem i truskawkami
Top
Bottom