Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z wiśniami, przełożone delikatnym kremem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margarete" data-source="post: 1100506" data-attributes="member: 4430"><p>Otworzylam dzis szuflade z foremkami i znalazlam taka o identycznych rozmiarach jak Twoja, Krystyno (przy okazji poukladalam i posprzatalam)</p><p>Mam pytanie, czym moglabym zastapic kisiel. Moze proszkiem budyniowym, nawet wisniowy budyn u nas gdzies widzialam.</p><p>I jeszcze jedno: Krystyno, jak nakladasz te cieniutkie placki ciasta: surowe na walku? A juz upieczone jak wyjac z blaszki, zeby sie nie pokruszyly? Ogromna mam ochote na to cudo ale to taka troche koronkowa robota, czy nie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margarete, post: 1100506, member: 4430"] Otworzylam dzis szuflade z foremkami i znalazlam taka o identycznych rozmiarach jak Twoja, Krystyno (przy okazji poukladalam i posprzatalam) Mam pytanie, czym moglabym zastapic kisiel. Moze proszkiem budyniowym, nawet wisniowy budyn u nas gdzies widzialam. I jeszcze jedno: Krystyno, jak nakladasz te cieniutkie placki ciasta: surowe na walku? A juz upieczone jak wyjac z blaszki, zeby sie nie pokruszyly? Ogromna mam ochote na to cudo ale to taka troche koronkowa robota, czy nie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto z wiśniami, przełożone delikatnym kremem
Top
Bottom