- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
z 2 jabłek granny smith wykroic kuleczki
obsmażyć je na maśle i oliwie
zdjąć z patelni
eskalopki cielęce wrzucić na patelnię (po jabłkach), podsmażyć, posolić
podlać cydrem
odparować nieco
poddusić, dodać 1 małą smietanę łaciata do zup i sosów i 2 łyżeczki dowolnej musztardy
doprawić do smaku
dodać jabłka
jeść
zdjęcie raczej mało apetyczne <!--emoid
--><!--endemo-->
obsmażyć je na maśle i oliwie
zdjąć z patelni
eskalopki cielęce wrzucić na patelnię (po jabłkach), podsmażyć, posolić
podlać cydrem
odparować nieco
poddusić, dodać 1 małą smietanę łaciata do zup i sosów i 2 łyżeczki dowolnej musztardy
doprawić do smaku
dodać jabłka
jeść

zdjęcie raczej mało apetyczne <!--emoid

Ostatnią edycję dokonał moderator: