Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Ciociosan*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 450800" data-attributes="member: 90"><p>mam niemal identyczny przepis, w moim jest jeszcze dodatkowo piołun, no i o pół łyżki więcej ziół, które wymieniasz. Poza tym ja dawałam sok z cytryny i cukier waniliowy dopiero na koniec, po 6 tyg fermentacji, i dopiero odstawialam do klarowania. Potwierdzam, że ciekawe jest to wino, jak ktoś lubi wermut</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 450800, member: 90"] mam niemal identyczny przepis, w moim jest jeszcze dodatkowo piołun, no i o pół łyżki więcej ziół, które wymieniasz. Poza tym ja dawałam sok z cytryny i cukier waniliowy dopiero na koniec, po 6 tyg fermentacji, i dopiero odstawialam do klarowania. Potwierdzam, że ciekawe jest to wino, jak ktoś lubi wermut [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Ciociosan*
Top
Bottom