Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1003270" data-attributes="member: 10341"><p>Witaj <strong>sioniu. </strong>Ja z przyzwyczajenia mało solę, więc nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Do surówek i sałatek daję to, co jest w przepisie, ale najczęściej to, co dostanę w supermarketach w doniczkach. Czasem jest duży wybór, a czasem sama bazylia. Najczęściej daję melisę, tymianek, rozmaryn, oregano (niestety,częściej suszone, bo nie ma), bazylię, miętę, koperek, szczypiorek i natkę mietruszki. Nie mogę przekonać się do smaku zielonej kolendry, którą zastepuję natką pietruszki, chociaż to nie ten smak. Oprócz ziół daję przyprawy, najczęściej w sosach, którymi polewam surówki. Sosy do sałaty znajdziesz <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=28331" target="_blank"><strong>tutaj</strong>, a do surówek <strong>w tym miejscu</strong></a>. Warto przejrzeć całość.</p><p>Powodzenia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1003270, member: 10341"] Witaj [B]sioniu. [/B]Ja z przyzwyczajenia mało solę, więc nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Do surówek i sałatek daję to, co jest w przepisie, ale najczęściej to, co dostanę w supermarketach w doniczkach. Czasem jest duży wybór, a czasem sama bazylia. Najczęściej daję melisę, tymianek, rozmaryn, oregano (niestety,częściej suszone, bo nie ma), bazylię, miętę, koperek, szczypiorek i natkę mietruszki. Nie mogę przekonać się do smaku zielonej kolendry, którą zastepuję natką pietruszki, chociaż to nie ten smak. Oprócz ziół daję przyprawy, najczęściej w sosach, którymi polewam surówki. Sosy do sałaty znajdziesz [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=28331"][B]tutaj[/B], a do surówek [B]w tym miejscu[/B][/URL]. Warto przejrzeć całość. Powodzenia. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
Top
Bottom