Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1511246" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Praktyczne rady</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong>- Przekrojona cytryna będzie świeża przez 3 - 4 dni, jeśli skropimy ją octem.</p><p></p><p>- Suszone przyprawy i zioła nabiorą znakomitego aromatu, jeśli na pół godziny zamkniemy je w słoiku ze świeżą natką pietruszki.</p><p></p><p>- Aby ciasto było mniej kaloryczne, zamiast śmietany możemy dodać zmiksowany banan.</p><p></p><p>- Co prawda, cukier gronowy jest tak samo kaloryczny jak zwykły kryształ, to jednak jest od niego znacznie, bo aż 2 - 3 razy słodszy. Najmniej kaloryczne są oczywiście słodziki.</p><p></p><p>Żródło: Pani domu poleca</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1511246, member: 10341"] [B]Praktyczne rady [/B]- Przekrojona cytryna będzie świeża przez 3 - 4 dni, jeśli skropimy ją octem. - Suszone przyprawy i zioła nabiorą znakomitego aromatu, jeśli na pół godziny zamkniemy je w słoiku ze świeżą natką pietruszki. - Aby ciasto było mniej kaloryczne, zamiast śmietany możemy dodać zmiksowany banan. - Co prawda, cukier gronowy jest tak samo kaloryczny jak zwykły kryształ, to jednak jest od niego znacznie, bo aż 2 - 3 razy słodszy. Najmniej kaloryczne są oczywiście słodziki. Żródło: Pani domu poleca [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
Top
Bottom