Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 887698" data-attributes="member: 59"><p>Doskonale sa pieczone piersi z przyprawami. Duza iloscia przypraw. I zdziwilam sie przy tym przepisie, ze na swiecie uzywany jest jalowiec. Myslalam, ze to typowo polska, a w kazdym razie europejska przyprawa. </p><p>Nie za dlugo. Piers, jak wolowina, najlepsza jest kiedy w srodku jest rozowa, nie wysuszona na wior. </p><p>Z pieczonymi figami... mmmmmmmmmm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 887698, member: 59"] Doskonale sa pieczone piersi z przyprawami. Duza iloscia przypraw. I zdziwilam sie przy tym przepisie, ze na swiecie uzywany jest jalowiec. Myslalam, ze to typowo polska, a w kazdym razie europejska przyprawa. Nie za dlugo. Piers, jak wolowina, najlepsza jest kiedy w srodku jest rozowa, nie wysuszona na wior. Z pieczonymi figami... mmmmmmmmmm [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
Top
Bottom