Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alll" data-source="post: 918579" data-attributes="member: 11519"><p>Z własnego wieloletniego doświadczenia wiem jednak, że jeżeli chcemy uzyskać piękny aromatyczny auszpik, esencjonalny,odtłuszczony i klarowany białkiem wywar jest niezbędny. Żadna inna forma nie gwarantuje takich walorów estetycznych i smakowych.</p><p>Wywar nie może mieć być zafarbowany np. marchewką. Auszpik to dodatek który podkreśla smak i piękno serwowanej potrawy i nie powinien dominować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alll, post: 918579, member: 11519"] Z własnego wieloletniego doświadczenia wiem jednak, że jeżeli chcemy uzyskać piękny aromatyczny auszpik, esencjonalny,odtłuszczony i klarowany białkiem wywar jest niezbędny. Żadna inna forma nie gwarantuje takich walorów estetycznych i smakowych. Wywar nie może mieć być zafarbowany np. marchewką. Auszpik to dodatek który podkreśla smak i piękno serwowanej potrawy i nie powinien dominować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Co o gotowaniu i jedzeniu wiedzieć warto
Top
Bottom