Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Coleslaw
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1370020" data-attributes="member: 1142"><p>No strasznie wymyslaja, ale mnie sie podoba ta roznorodnosc w kolorach bardzo i w zasadzie im wiecej warzyw tym lepiej, prawda?</p><p></p><p>Wlasnie, marchewki tez uprawiam w calej gamie kolorow. Biale, zolte, czerwone. A propos, te czerwone to marchewka oryginalna, pomaranczowa, taka jaka znamy powszeschnie, &quot;wymyslono&quot; ponoc pozniej.</p><p></p><p>Kapusta czerwona, bardzo cienko poszatkowana, nie jest twarda. Uprawiam<a href="http://www.marshalls-seeds.co.uk/cabbage-kalibos-seeds-pid3642.html" target="_blank"> Kalibos</a>, jest bardzo slodka, dosc krucha, idealna do surowek. Powinna byc u was dostepna, bo odmiana pochodzi z Polski/ Rosji. <a href="http://www.sadowniczy.pl/product-pol-7426-KAPUSTA-GLOWIASTA-CZERWONA-Kalibos-10-g-sr-pozna-stozkowa.html" target="_blank">O tutaj.</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1370020, member: 1142"] No strasznie wymyslaja, ale mnie sie podoba ta roznorodnosc w kolorach bardzo i w zasadzie im wiecej warzyw tym lepiej, prawda? Wlasnie, marchewki tez uprawiam w calej gamie kolorow. Biale, zolte, czerwone. A propos, te czerwone to marchewka oryginalna, pomaranczowa, taka jaka znamy powszeschnie, "wymyslono" ponoc pozniej. Kapusta czerwona, bardzo cienko poszatkowana, nie jest twarda. Uprawiam[URL="http://www.marshalls-seeds.co.uk/cabbage-kalibos-seeds-pid3642.html"] Kalibos[/URL], jest bardzo slodka, dosc krucha, idealna do surowek. Powinna byc u was dostepna, bo odmiana pochodzi z Polski/ Rosji. [URL="http://www.sadowniczy.pl/product-pol-7426-KAPUSTA-GLOWIASTA-CZERWONA-Kalibos-10-g-sr-pozna-stozkowa.html"]O tutaj.[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Coleslaw
Top
Bottom