Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Coleslaw
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1370037" data-attributes="member: 1142"><p>Kalibos ma taki charakterystyczny czubek wlasnie.</p><p></p><p>Ale sprobowalabym poszatkowac taka glowiasta rowniez, ale bardzo bardzo cienko, mandolina sie nada i sorawdz czy ci taka smakuja. Oczywiscie w sosie zmieknie bardziej. Ewentualnie moglabys ja nieco posolic i wygniesc palcami przed dodaniem pozostalych skladnikow.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1370037, member: 1142"] Kalibos ma taki charakterystyczny czubek wlasnie. Ale sprobowalabym poszatkowac taka glowiasta rowniez, ale bardzo bardzo cienko, mandolina sie nada i sorawdz czy ci taka smakuja. Oczywiscie w sosie zmieknie bardziej. Ewentualnie moglabys ja nieco posolic i wygniesc palcami przed dodaniem pozostalych skladnikow. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Coleslaw
Top
Bottom