Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Cornish pasties - paszteciki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 9500" data-attributes="member: 73"><p>mięso kupiłam mieszane mielone bo mi się tak powiedzialo pani w sklepie i użyłam surowego, </p><p>ziemniaki surowe pokroiłam w kosteczke ,</p><p>ponieważ z jajkiem nie pojełam co mam zrobić uzyłam tego jednego do malowania ciasta nie dodałam do farszu, </p><p>musztardy nie mialam angielskiej tylko krem z gorczycy a chrzan "polonez" czy jakoś tak. </p><p>Gorczyce zmieliłam w młynku do pieprzu wyszło grubo i nie zaszkodziło, </p><p>natke miałam suszoną i nie przeszkadzalo. </p><p>aaa i jeszcze użylam bulionu z kostki -pół rosołu z lubczykiem i natką pietruszki a pól wołowego...</p><p>cebule tarłam na tarce z grubymi okami....</p><p>piekłam chyba nieco dłuzej niż jest w przepisie bo sie nie robiły złote.</p><p>zjadłam na ciepło, ale na zimno też jadliwe</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 9500, member: 73"] mięso kupiłam mieszane mielone bo mi się tak powiedzialo pani w sklepie i użyłam surowego, ziemniaki surowe pokroiłam w kosteczke , ponieważ z jajkiem nie pojełam co mam zrobić uzyłam tego jednego do malowania ciasta nie dodałam do farszu, musztardy nie mialam angielskiej tylko krem z gorczycy a chrzan "polonez" czy jakoś tak. Gorczyce zmieliłam w młynku do pieprzu wyszło grubo i nie zaszkodziło, natke miałam suszoną i nie przeszkadzalo. aaa i jeszcze użylam bulionu z kostki -pół rosołu z lubczykiem i natką pietruszki a pól wołowego... cebule tarłam na tarce z grubymi okami.... piekłam chyba nieco dłuzej niż jest w przepisie bo sie nie robiły złote. zjadłam na ciepło, ale na zimno też jadliwe [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Cornish pasties - paszteciki*
Top
Bottom