Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Creme brulee - 3 rodzaje
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 439141" data-attributes="member: 231"><p>jasne ze mozna, ale efekt po prostu nawet nie jest porównywalny, krem sie nagrzewa (i wkladanie go do balchy wylozonej lodem na niewiele się zdaje, bo wtedy skorupka nie jest tak chrupiąca) a zupelnie nie o to chodzi. Znaczy może źle się wyrazilam - efekt jest taki, jak z titamisu na serku homogenizowanym. Smaczny, ale to nie to samo, co z mascarpone.</p><p></p><p></p><p>PS - creme brulee najlepszy jest, jesli jest upieczony dosc lekko, drzy jak galaretka (bo on potem w lodowce jeszcze sztywnieje!!!!) tak wiec rada z tym nozem jest taka średnia... nóz wyjdzie suchy podejrzewam jakies 10 minut po tym kiedy sie powinno było wyjac go z pieca...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 439141, member: 231"] jasne ze mozna, ale efekt po prostu nawet nie jest porównywalny, krem sie nagrzewa (i wkladanie go do balchy wylozonej lodem na niewiele się zdaje, bo wtedy skorupka nie jest tak chrupiąca) a zupelnie nie o to chodzi. Znaczy może źle się wyrazilam - efekt jest taki, jak z titamisu na serku homogenizowanym. Smaczny, ale to nie to samo, co z mascarpone. PS - creme brulee najlepszy jest, jesli jest upieczony dosc lekko, drzy jak galaretka (bo on potem w lodowce jeszcze sztywnieje!!!!) tak wiec rada z tym nozem jest taka średnia... nóz wyjdzie suchy podejrzewam jakies 10 minut po tym kiedy sie powinno było wyjac go z pieca... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Creme brulee - 3 rodzaje
Top
Bottom