Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
creme brulee ku chwale palnika! :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 444304" data-attributes="member: 231"><p>no wszystko zalezy od swiezej smietany... czasem jest lekko kwaskowata i w deserze to czuc</p><p></p><p>PS moj nie jest budyniowy (czyli Ty krocej pieczesz, albo to sprawa foremek), jest taki jak np w Belvedere. Jest tez szkola budyniowa (Batida np, z przepisow to Pascal, Roux) ale ja do niej nie naleze</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 444304, member: 231"] no wszystko zalezy od swiezej smietany... czasem jest lekko kwaskowata i w deserze to czuc PS moj nie jest budyniowy (czyli Ty krocej pieczesz, albo to sprawa foremek), jest taki jak np w Belvedere. Jest tez szkola budyniowa (Batida np, z przepisow to Pascal, Roux) ale ja do niej nie naleze [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
creme brulee ku chwale palnika! :)
Top
Bottom