Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Crunch czyli angielskie chrupiące kwadraty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Liska" data-source="post: 169106" data-attributes="member: 207"><p>ja piekę w kwadratowej o boku 26 cm. Czy można wywalić imbir? Hmn, pewnie tak, a czemu chcesz to zrobić, nie lubisz imbiru? </p><p>koniecznie je trzeba przestudzić. One jak sa ciepłe, to się rozwalają, bo są miękkie. Jak wystygną robią się chrupiące i twarde. Dlatego też trzeba je <u>zaraz po wyjęciu z piekarnika pokroić</u>, ale zostawić w blaszce do ostudzenia.</p><p>Kiedy zrobiłam je pierwszy raz, tak mi się chciało zjeść jednego, że zaczęłam wyjmować gorące i wszystko mi się rozwaliło. Myślałam, że w przepisie brakuje mąki, ale zadzwoniłam do autora przepisu i okazało się, że wszystko jest ok, tylko trzeba poczekać chwilę 8)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Liska, post: 169106, member: 207"] ja piekę w kwadratowej o boku 26 cm. Czy można wywalić imbir? Hmn, pewnie tak, a czemu chcesz to zrobić, nie lubisz imbiru? koniecznie je trzeba przestudzić. One jak sa ciepłe, to się rozwalają, bo są miękkie. Jak wystygną robią się chrupiące i twarde. Dlatego też trzeba je [U]zaraz po wyjęciu z piekarnika pokroić[/U], ale zostawić w blaszce do ostudzenia. Kiedy zrobiłam je pierwszy raz, tak mi się chciało zjeść jednego, że zaczęłam wyjmować gorące i wszystko mi się rozwaliło. Myślałam, że w przepisie brakuje mąki, ale zadzwoniłam do autora przepisu i okazało się, że wszystko jest ok, tylko trzeba poczekać chwilę 8) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Crunch czyli angielskie chrupiące kwadraty
Top
Bottom