Tak na szybko dzisiaj robione danie okazło się bardzo smaczne, więc wpisuję by kiedyś powtórzyć
1 duża cebula
3 ząbki czosnku
2 średnie cukinie
butelka przecieru pomidorowego
puszka białej fasolki
1 łyżka oliwy
Hebelkiem potraktowałam cebulę i poddusiłam na łyżce oliwy. Dodałam czosnek i pokrojoną heblem cukinię, poddusiłam. Następnie wlałam butelkę pomidorów, przykryłam by dusiło się ok 5 minut. Pod koniec dołożyłam fasolkę, doprawiłam suszoną natką i pieprzem
Dobrze komponowało się z kaszą jaglaną.
Smacznego
Jeszcze na patelni
1 duża cebula
3 ząbki czosnku
2 średnie cukinie
butelka przecieru pomidorowego
puszka białej fasolki
1 łyżka oliwy
Hebelkiem potraktowałam cebulę i poddusiłam na łyżce oliwy. Dodałam czosnek i pokrojoną heblem cukinię, poddusiłam. Następnie wlałam butelkę pomidorów, przykryłam by dusiło się ok 5 minut. Pod koniec dołożyłam fasolkę, doprawiłam suszoną natką i pieprzem
Dobrze komponowało się z kaszą jaglaną.

Smacznego
Jeszcze na patelni
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: