Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Cukinia faszerowana kozim serem i kiełbasą*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Pela" data-source="post: 1025198" data-attributes="member: 12418"><p>1 - 2 cukinie (zależnie od wielkości)</p><p><strong>Składniki nadzienia:</strong></p><p>- 10 dkg ugotowanej kiełbasy (dałam podwawelską)</p><p>- 12 dkg koziego sera</p><p>- 12 dkg startego sera mozzarella (u mnie w kulkach)</p><p>- 2 szklanki posiekanych pomidorów</p><p>- 1 łyżka posiekanej bazylii</p><p>- 1 łyżeczka soli</p><p>- 1 łyżeczka pieprzu</p><p>- starty parmezan do posypania (dodałam goudy)</p><p></p><p>Składniki nadzienia wymieszać.</p><p>Cukinie przekroić wzdłuż, wydrążyć i napełnić nadzieniem, posypać serem.</p><p>Ułożyć na blasze lub w naczyniu żaroodpornym.</p><p>Zapiekać ok. 30 minut w temp. 160°C.</p><p></p><p>[ATTACH=full]56545[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pela, post: 1025198, member: 12418"] 1 - 2 cukinie (zależnie od wielkości) [B]Składniki nadzienia:[/B] - 10 dkg ugotowanej kiełbasy (dałam podwawelską) - 12 dkg koziego sera - 12 dkg startego sera mozzarella (u mnie w kulkach) - 2 szklanki posiekanych pomidorów - 1 łyżka posiekanej bazylii - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka pieprzu - starty parmezan do posypania (dodałam goudy) Składniki nadzienia wymieszać. Cukinie przekroić wzdłuż, wydrążyć i napełnić nadzieniem, posypać serem. Ułożyć na blasze lub w naczyniu żaroodpornym. Zapiekać ok. 30 minut w temp. 160°C. [ATTACH=full]56545[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Cukinia faszerowana kozim serem i kiełbasą*
Top
Bottom