Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dodatki, sałatki i sosy
Cukinia nadziewana z indykiem i cebula MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sd_silver" data-source="post: 173761" data-attributes="member: 74"><p>2 porcje </p><p>3 młode cukinie długosci około 20 cm </p><p>3-4 duze cebule </p><p>20-30 dag miesa mielonego z indyka (moze byc inne mieso) </p><p>1/4 peczka koperku </p><p>20 dag miękkiego sera żółtego </p><p>sól, pieprz </p><p>bazylia </p><p></p><p>Cukinie przekroić na poł, wydrążyc aby powstały z każdej 2 łódeczki. Cebule pokroic w piórka i usmażyć, dodac mieso, gdy mięso zbieleje, dodac posiekany miąższ z cukinii. Dusic około 20 min az nadzienie bedzie suche. Dodać przyprawy i posiekany koperek. Lekko ostudzić, ser zetrzec, do nadzienia dodac 2/3 sera. Cukinie posolić , ułożyć na wysmarowanej olejem blaszce. Nałozyc nadzienie. piec około 20-30 min w 180 stopni, az cukinia bedzie miękka. Posypac reszta sera, wstawić na chwile do piekarnia az ser sie rozpuści.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sd_silver, post: 173761, member: 74"] 2 porcje 3 młode cukinie długosci około 20 cm 3-4 duze cebule 20-30 dag miesa mielonego z indyka (moze byc inne mieso) 1/4 peczka koperku 20 dag miękkiego sera żółtego sól, pieprz bazylia Cukinie przekroić na poł, wydrążyc aby powstały z każdej 2 łódeczki. Cebule pokroic w piórka i usmażyć, dodac mieso, gdy mięso zbieleje, dodac posiekany miąższ z cukinii. Dusic około 20 min az nadzienie bedzie suche. Dodać przyprawy i posiekany koperek. Lekko ostudzić, ser zetrzec, do nadzienia dodac 2/3 sera. Cukinie posolić , ułożyć na wysmarowanej olejem blaszce. Nałozyc nadzienie. piec około 20-30 min w 180 stopni, az cukinia bedzie miękka. Posypac reszta sera, wstawić na chwile do piekarnia az ser sie rozpuści. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dodatki, sałatki i sosy
Cukinia nadziewana z indykiem i cebula MM
Top
Bottom