Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
cukinia/ogórki w zalewie słodko-kwaśnej z gorczycą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 156540" data-attributes="member: 90"><p>1 szkl. cukru </p><p>1 szkl. octu 10%</p><p>1 szklanka wody.</p><p>czosnek, gorczyca </p><p>Ogórki lub cukinię obrać ze skórki, wydrążyć nasiona, pokroić na mniejsze kawałki, posolić, zostawić na noc, odlać sok, układać w słoikach warstwami przesypując sporą ilością gorczycy i czosnkiem pokrojonym w plasterki. Składniki zalewy zagotować, zalać nią ogórki, słoiczki zamknąć i pasteryzować ok. 15-20 minut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 156540, member: 90"] 1 szkl. cukru 1 szkl. octu 10% 1 szklanka wody. czosnek, gorczyca Ogórki lub cukinię obrać ze skórki, wydrążyć nasiona, pokroić na mniejsze kawałki, posolić, zostawić na noc, odlać sok, układać w słoikach warstwami przesypując sporą ilością gorczycy i czosnkiem pokrojonym w plasterki. Składniki zalewy zagotować, zalać nią ogórki, słoiczki zamknąć i pasteryzować ok. 15-20 minut. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
cukinia/ogórki w zalewie słodko-kwaśnej z gorczycą
Top
Bottom