Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Cukinia z rabarbarem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 704273" data-attributes="member: 692"><p>Wymyśliłam, zrobiłam, zjadłam.</p><p></p><p>500 g cukinii młodej ( umyta, nieobierana, pokrojona w spora kostke)</p><p>1 srednia cebula ( posiekana srednio grubo)</p><p>1 lodyga rabarbaru nieobierana, pokrojona w cienkie plasterki</p><p>świezy imbir ( kawalek jak orzech wloski)&#092;</p><p>2 łyżki oleju, lyzeczka masla</p><p>sól, łyżeczka miodu</p><p>dwie łyżki białego wina</p><p></p><p>Cebule zeszklic na oleju, dodac starty imbir swiezy, dodac rabarbar, poddusic, dodac cukinie, lyzeczke masla, podlac bialym winem, poslic, poddusic. Podszlifowac na koncu odrobina miodu....Cukinia pozostaje chrupka, sos ma smak wyrazisty, kwasno pikantny cytrusowo i nuta slodyczy...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 704273, member: 692"] Wymyśliłam, zrobiłam, zjadłam. 500 g cukinii młodej ( umyta, nieobierana, pokrojona w spora kostke) 1 srednia cebula ( posiekana srednio grubo) 1 lodyga rabarbaru nieobierana, pokrojona w cienkie plasterki świezy imbir ( kawalek jak orzech wloski)\ 2 łyżki oleju, lyzeczka masla sól, łyżeczka miodu dwie łyżki białego wina Cebule zeszklic na oleju, dodac starty imbir swiezy, dodac rabarbar, poddusic, dodac cukinie, lyzeczke masla, podlac bialym winem, poslic, poddusic. Podszlifowac na koncu odrobina miodu....Cukinia pozostaje chrupka, sos ma smak wyrazisty, kwasno pikantny cytrusowo i nuta slodyczy... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Cukinia z rabarbarem
Top
Bottom