Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Cukiniowe placuszki galbanino*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hichotka" data-source="post: 366076" data-attributes="member: 298"><p><strong><span style="font-family: 'Century Gothic'">Cukiniowe placuszki galbanino.</span></strong><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">[ATTACH=full]747[/ATTACH]</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">1 cukinia</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">15 dkg sera żółtego galbanino</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">3 jajka</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">mąka do obtaczania</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">oliwa do smażenia</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Cukinię obieramy i kroimy w plastry grubości 0,5 cm.</span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Każdy plaster cukinii posypujemy mocno przyprawami i obtaczamy raz w mące raz w jajku i ponownie w mące i w jajku - i smażymy z obu stron. </span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'">Na koniec smażenia na wierzch kazego plastra cukinii kładziemy po kawałku sera i smażymy polewając ser oliwą na której smażymy cukinię.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hichotka, post: 366076, member: 298"] [B][FONT=Century Gothic]Cukiniowe placuszki galbanino.[/FONT][/B][FONT=Century Gothic] [ATTACH=full]747[/ATTACH] 1 cukinia 15 dkg sera żółtego galbanino 3 jajka mąka do obtaczania oliwa do smażenia Cukinię obieramy i kroimy w plastry grubości 0,5 cm. Każdy plaster cukinii posypujemy mocno przyprawami i obtaczamy raz w mące raz w jajku i ponownie w mące i w jajku - i smażymy z obu stron. Na koniec smażenia na wierzch kazego plastra cukinii kładziemy po kawałku sera i smażymy polewając ser oliwą na której smażymy cukinię.[/FONT] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Cukiniowe placuszki galbanino*
Top
Bottom