Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Curry z indyka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 1586040" data-attributes="member: 8144"><p>Znowu dziś będzie (i było już wiele razy). </p><p>Rozmowa skłoniła mnie do sięgnięcia do słownika. Po angielsku gorczyca to &quot;mustard&quot;, czyli &quot;mustard powder&quot; to po prostu mielona gorczyca, w odróżnieniu od stosowanych w wielu przepisach całych ziaren. Może by poprawić to w pierwszym poście, żeby ludziska już nie szukali tej nieszczęsnej musztardy w proszku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 1586040, member: 8144"] Znowu dziś będzie (i było już wiele razy). Rozmowa skłoniła mnie do sięgnięcia do słownika. Po angielsku gorczyca to "mustard", czyli "mustard powder" to po prostu mielona gorczyca, w odróżnieniu od stosowanych w wielu przepisach całych ziaren. Może by poprawić to w pierwszym poście, żeby ludziska już nie szukali tej nieszczęsnej musztardy w proszku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Curry z indyka*
Top
Bottom