Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Curry z indyka*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1611790" data-attributes="member: 956"><p>Dziś zrobiłam. Przyznam się, że pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni.</p><p>Miałam pierś indyczą i jej użyłam, ale następnym razem zrobię z udźca. Myślę, że będzie jeszcze lepsze. </p><p></p><p>[ATTACH=full]95203[/ATTACH]</p><p></p><p>Jedyna zmiana, to czerwoną paprykę dałam obraną ze skóry, bo jej nie lubię. Przyprawy dokładnie jak w przepisie, ale z utłuczonymi w moździerzu ziarnami gorczycy. Dla mnie smak akurat, ale dla niektórych może być zbyt ostre.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1611790, member: 956"] Dziś zrobiłam. Przyznam się, że pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Miałam pierś indyczą i jej użyłam, ale następnym razem zrobię z udźca. Myślę, że będzie jeszcze lepsze. [ATTACH=full]95203[/ATTACH] Jedyna zmiana, to czerwoną paprykę dałam obraną ze skóry, bo jej nie lubię. Przyprawy dokładnie jak w przepisie, ale z utłuczonymi w moździerzu ziarnami gorczycy. Dla mnie smak akurat, ale dla niektórych może być zbyt ostre. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Curry z indyka*
Top
Bottom