Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Currydoftande Köttfärssoppa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Janka" data-source="post: 941187" data-attributes="member: 421"><p><span style="font-size: 26px"><strong><span style="color: #9ACD32">Currydoftande Köttfärssoppa</span></strong></span></p><p></p><p><a href="http://www.tasteline.com/recept/Currydoftande_Kottfarssoppa" target="_blank">http://www.tasteline.com/recept/Currydoftande_Kottfarssoppa</a></p><p>[ATTACH=full]49186[/ATTACH]</p><p></p><p>-400 g mielonego mięsa</p><p></p><p>-2 cebule(posiekać)</p><p></p><p>-2 ząbki czosnku(roztarte)</p><p></p><p>- 1 kwaśne jabłko,obrane.pokrojone w kostkę</p><p></p><p>-1 łyżka masła</p><p></p><p>-3 łyżeczki curry</p><p></p><p>-1 litr wody</p><p></p><p>-3 ł Touch of Taste Kalvfond (ja dałam 2 kostki rosołowe z cielęciny i 1 ł maggi)</p><p></p><p>-2 łyżki koncentratu pomidorowego</p><p></p><p>-1 puszka pomidorów(pokrojonych)</p><p></p><p>-2 łyżki soku z cytryny</p><p></p><p>-sól i pieprz do smaku</p><p></p><p>. Usmażyć na maśle mięso mielone,cebulę,czosnek i jabłko</p><p></p><p> posypać curry i smażyć kilka minut</p><p></p><p>. Dolać wodę,3 ł Touch of Taste Kalvfond ,koncentrat pomidorowy,posiekane pomidory i sok z cytryny</p><p></p><p>. Doprawić solą i pieprzem.Gotować na wolnym ogniu 10 minut.</p><p></p><p>Podawać z chlebem.</p><p></p><p>================================================</p><p></p><p><span style="color: #FF00FF">Z braku Touch of Taste Kalvfond dałam 2 kostki rosołu cielęcego i 1 łyżkę maggi.</span></p><p><span style="color: #FF00FF"></span></p><p><span style="color: #FF00FF">Dla złamania smaku dałam łyżkę cukru.</span></p><p><span style="color: #FF00FF"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Janka, post: 941187, member: 421"] [SIZE=14][B][COLOR=#9ACD32]Currydoftande Köttfärssoppa[/COLOR][/B][/SIZE] [URL="http://www.tasteline.com/recept/Currydoftande_Kottfarssoppa"]http://www.tasteline.com/recept/Currydoftande_Kottfarssoppa[/URL] [ATTACH=full]49186[/ATTACH] -400 g mielonego mięsa -2 cebule(posiekać) -2 ząbki czosnku(roztarte) - 1 kwaśne jabłko,obrane.pokrojone w kostkę -1 łyżka masła -3 łyżeczki curry -1 litr wody -3 ł Touch of Taste Kalvfond (ja dałam 2 kostki rosołowe z cielęciny i 1 ł maggi) -2 łyżki koncentratu pomidorowego -1 puszka pomidorów(pokrojonych) -2 łyżki soku z cytryny -sól i pieprz do smaku . Usmażyć na maśle mięso mielone,cebulę,czosnek i jabłko posypać curry i smażyć kilka minut . Dolać wodę,3 ł Touch of Taste Kalvfond ,koncentrat pomidorowy,posiekane pomidory i sok z cytryny . Doprawić solą i pieprzem.Gotować na wolnym ogniu 10 minut. Podawać z chlebem. ================================================ [COLOR=#FF00FF]Z braku Touch of Taste Kalvfond dałam 2 kostki rosołu cielęcego i 1 łyżkę maggi. Dla złamania smaku dałam łyżkę cukru. [/COLOR] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Currydoftande Köttfärssoppa
Top
Bottom