Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cynamonowe zawijance jako Monkey bread
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elka" data-source="post: 1516935" data-attributes="member: 1293"><p>Wiesz co, a ja bym nie robila. Pomyslalam sobie przez noc i zadnego &quot;mokrego&quot; nadzienia - tylko raczej sypkie, najwyzej jablko starte i to bez cukru. Dzemy spala sie, wyplyna na gore i bedzie nieladnie, twarog tez wyplynie i bedzie kaszanka... a jesli sypac prosto twarog - to napawde smaku tych grudek nie bedzie czuc, twarog trzeba owijac... jesli to nie watruszka. Ale w watruszkach twarogu nie bywa na dnie brytfanki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elka, post: 1516935, member: 1293"] Wiesz co, a ja bym nie robila. Pomyslalam sobie przez noc i zadnego "mokrego" nadzienia - tylko raczej sypkie, najwyzej jablko starte i to bez cukru. Dzemy spala sie, wyplyna na gore i bedzie nieladnie, twarog tez wyplynie i bedzie kaszanka... a jesli sypac prosto twarog - to napawde smaku tych grudek nie bedzie czuc, twarog trzeba owijac... jesli to nie watruszka. Ale w watruszkach twarogu nie bywa na dnie brytfanki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Cynamonowe zawijance jako Monkey bread
Top
Bottom